Nancy Mannes Acting Studio - Stedet som åpner den ekte skuespilleren i deg!
Karakter- og sceneananlyse kurs 1
i Nancy Mannes Acting Method

Sted: Oslo teatersenter, Hovinvn. 1, 0576 Oslo
Pris: kr.
Aldersgrense: 18 år
Påmelding: klikk her eller ring 936 32 476 for mer informasjon.
 

Kurset dekker grundig karakter- og sceneanalyse hvor deltagerene arbeider fra manus med scenepartner. Arbeidet er en kombinasjon av indre organisk arbeid og ytre teknisk arbeid. Det indre livet til karakteren og underteksten gjør at arbeidet blir troverdig og naturlig. Deltagerne får prosessen fra analyse til ferdig scene. Nancy Mannes og hennes unike metode gjør at hun ser individuelt hva hver deltager trenger.

Metoden tar utgangspunkt i Sanford Meisners(1905-1997) teknikk som han utviklet i en periode på over 50 år, basert på Stanislavskis arbeid. Teknikken hjelper deg med å reagere på din motspillers adferd fra øyeblikk til øyeblikk og dermed ta fokus vekk fra deg selv. The Meisner Technique blir i dag brukt på film og teaterskoler over hele USA. Nancy Mannes har videreutviklet teknikkene til Nancy Mannes Acting Method.

HELGEKURS i Nancy Mannes Acting Method
 - basert på Sanford Meisners repetisjonsteknikk. 

Tid: Lørdag og søndag kl. 11-16
Dato: 
Pris: kr.
Sted: Oslo teatersenter, Hovinvn. 1, 0576 Oslo
- åpent for alle over 18 år, uansett erfaring.

Påmelding: Klikk her

Nancy Mannes Acting Method og Sanford Meisners repetisjonsteknikk åpner deg som skuespiller så du reagerer naturlig, spontant og oppriktig. Det handler om å være – ikke å spille. Replikkene og handlingene blir ekte.  
Personlig utvikling er en del av dette arbeidet. For best å kunne utnytte det du innehar og sette deg inn i en karakter, bør du kjenne deg selv og hva som driver deg. Derfor er det deg selv som er karakteren i dette kurset! 
Du vil åpne opp som utøver, tro på omstendighetene og reagere naturlig og spontant ut fra situasjonen og deg selv.  Du vil få jobbe med øvelser som får deg følelsesmessig dit karakteren er når scenen starter, og mål som gjør at dine handlinger kommer organisk. Øvelsene blir så til spillbare scener med handling, undertekst, innhold og retning.  

Stikkord for kurset: Personlig, åpent og organisk!