Nancy Mannes Acting Studio - Stedet som åpner den ekte skuespilleren i deg!
Tilbakemeldinger
 
"Nancy har en enorm evne til å se hvordan akkurat DU skal bli en bedre skuespiller. Vi har alle ulike utgangspunkt og hun møter deg der du er.. - en gave!"
Guro Dugstad - Sanger og skuespiller. Musical/teater
 
"Det å ha lært en metode som effektivt finner essensen i en rolle har hjulpet meg i en rekke jobbsituasjoner. Nancy er en svært dyktig lærer som fokuserer mye på å åpne deg som utøver og menneske ved suveren individuell veiledning og oppfølgning."
Thea Bay - Danser, sanger og skuespiller
 
"Kurset til Nancy Mannes hjalp meg med å gå djupare inn i skriveprosessen, og ga meg fleire vegar inn til karakterane når eg skriv og teiknar teikneseriar. Og så blei eg matcha godt med ein jobbepartner, og fekk jaggu meg ein venn for livet. Takk!" 
Øystein Runde - Norsk teikneserieskapar
 
 "Det som driv mæ som skuespiller e blandinga av leken, det å ha det gøy, og troverdigheta, som e den harde jobbinga man i tillegg må gjøre. Alle metoda æ har brukt før, har gått på bekostning av det ene eller det andre. Men no har æ funnet nåkka som både gjer mæ et verktøy til å skape nåkka troverdig samtidig som æ har d morsomt mens æ gjør det!"
Alexander Martinsen - Skuespiller 
 
"Jeg jobber selv som teaterpedagog, men jeg vil heller anbefale Nancy fordi hun jobber meget grundig som pedagog og instruktør. Hun går i dybden og er slik jeg oppfatter det en streng, men rettferdig lærer. Å gå hos Nancy er absolutt ikke bortkastede penger for å si det sånn!"
Morten Rudå - Skuespiller, instruktør og teaterpedagog
 
"Nancy og hennes metodikk er klar, tydelig og det har gitt meg nyttige verktøy jeg kan bruke både som sanger og skuespiller. Jeg har fått en tydelig retning på å forstå hva som skal til for at skuespill skal bli ekte og levende og ikke ende opp som styrt og utenpåklistret. Nancy er god på å se hvor den enkelte befinner seg i prosessen og gi påfyll på det en trenger der en er.
Anbefales!"
Allister Kindingstad - Sanger og skuespiller. Musical/opera
 
"Å være med på et kurs med Nancy var en mye mer spennende opplevelse enn bare et skuespillekurs. Det var faktisk en reise til steder i min sjel jeg ikke pleier å "besøke". Det var fantastisk og lærerikt!"
Jacilene Brataas
    
"Nancy er en veldig bra kursholder, som sier de rette tingene, slik at man skjønner akkurat hva man skal gjøre. I begynnelsen av kurset får man høre at i denne læreprosessen, lærer man at alt man skal gjøre på en scene, mer eller mindre kommer helt av seg selv.
Og da siste kursdag kom, var faktisk dette helt sant. Dialoger, og monologer kommer helt av seg selv, uten å bruke lang tid på å pugge tekster. I løpet av dette kurset har jeg ikke pugget en eneste replikk, men likevel kommer ordene ut av munnen min til rett tid. Og dette er takket være ulike metoder Nancy bruker. Men man lærer også hvordan man skal oppføre seg på scenen til enhver tid, selv om man ikke skal si så mye. Ting faller seg helt naturlig, om man gjør det man får beskjed om.
Om man lytter til det medspilleren sier, kommer din egen replikk automatisk. "Lytte og reagere" er ord jeg kommer til å ta med meg videre."
Joachim Nyhoff
 
"Ditt navn og ditt studio tar jeg alltid med meg på audition o.l. ved presentasjon av meg selv, og for min del ser det ut som det har hjulpet meg godt i gang med å få et ben innenfor denne vanskelige bransjen. Det er ganske så merkelig at jeg har såpass å gjøre, da kjønn og min alder tilsier minimal etterspørsel. Det som redder meg er fremføringen, og den sitter alltid i box etter en kort coaching med deg. Repetisjonsteknikken er helt genial, og brukes til dialogene både sitter og fremføres i riktig toneleie. Jeg mener ikke å skryte, men etter å ha vært elev hos deg har jeg hatt så mange oppdrag at jeg aldri har fått tid til å ta flere kurs, men det kommer!";
Hege Elsmo-Martinsen
 
”Kurset er enkelt og magisk! Nancys unike evne til å se hver enkelt deltaker er minst like viktig som teknikken!”
Maren Bergem Owe
 
“Jeg fikk aha opplevelse av kurset. Nancy sier de riktige tingene slik at man forstår hva det dreier seg om.”
Sine Helene Strømberg - Danser, sanger og skuespiller